Unul dintre cei mai periculosi mafioti italieni a fost impuscat de catre politisti in timp ce acesta incerca sa fuga, informeaza CNN.

Daniele Emmanuello, in varsta de 43 de ani, a fost gasit intr-o rapa dupa ce acesta a cazut, in incercarea de a scapa de politistii care erau pe urmele sale. Ziarele italiene au scris ieri, ca mafiotul a fost impuscat in cap de catre politisti. Agentiile ANSA si Apcom au citat surse ale politiei care si-au ascuns identitatea si care au afirmat ca politistii nu au vrut sa il omoare pe mafiot, ci doar sa traga focuri de avertisment.

Emmanuello era capul mafiei Siciliene din orasul port Gela si se ascundea de autoritati inca din 1996. Mafiotul era acuzat printre altele, pentru trafic de droguri si pentru crima.

Ministrul italian de interne, Giuliano Amato a spus ca moartea cuiva nu ii poate aduce bucurie, dar ca totusi, „politistii au eliberat Sicilia de unul dintre cei mai puternici si sangerosi capi ai mafiei”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.