Politia italiana a arestat un sef al mafiei din Sicilia in timp ce acesta urmarea la televizor un program despre arestarea capilor Mafiei, au anuntat astazi, anchetatorii.

Catalano, in varsta de 48 de ani, este suspectat ca ar avea un grad inalt in ierarhia mafiei, servind sub comanda lui Salvatore Lo Piccolo, arestat luna aceasta, dupa ce a fost cautat de politie timp de 25 de ani. Catalano este acuzat de trafic de droguri, informeaza NewsIn.

Politia a spus ca atunci cand a fost arestat Michele Catalano, acesta se uita la ultimul episod al miniseriei de televiziune "Seful sefilor", care prezenta arestarea in 1993 a liderului Cosa Nostra, Salvatore "Toto" Riina.

Politicieni si personalitati din cultura au criticat miniseria televizata, pentru ca l-a prezentat pe Riina drept un erou, si au facut lobby pentru ca ultimul episod sa nu fie difuzat. Mediaset a refuzat.

Poreclit "Bestia" pentru brutalitatea sa, in prezent, Riina este vizat de mai mult de 100 de capete de acuzare pentru omucidere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.