Fostul ministru georgian al apararii Irakli Okruasvili si-a reluat luni seara, din Germania, atacurile la adresa presedintelui Mihail Saakasvili.
Disparut din Georgia cu putin timp inaintea debutului protestelor opozitiei, Okruasvili a acordat, la Munchen, un interviu postului privat de televiziune Imedi, cerand demisia lui Saakasvili. „Am fost obligat de regimul Saakasvili sa devin un refugiat politic, dar ma voi intoarce in curand”, a mai spus fostul ministru.

Acum doua luni, Irakli Okruasvili a ajuns dupa gratii din cauza ca l-a acuzat pe Mihail Saakasvili de coruptie si de implicare in uciderea unui om de afaceri, reaminteste agentia Reuters. Ulterior, Okruasvili a fost eliberat pe cautiune si, intr-o interventie televizata, a retractat toate acuzatiile care il vizau pe seful statului. Luni seara insa, Okruasvili a sustinut ca a facut acest lucru impotriva vointei sale si a revenit asupra declaratiilor initiale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.