Nicolas Sarkozy nu reuseste sa-si controleze sentimentele. Duminica seara, CBS a difuzat un interviu pentru prestigioasa emisiune "60 minutes" in care l-am putut vedea pe "Super-Sarko", cum pleaca atunci cand este intrebat despre problemele de cuplu.
Interviul, difuzat in cadrul uneia dintre cele mai vechi, mai cunoscute si apreciate emisiuni in Statele Unite, avea drept scop sa-l prezinte publicului pe Sarkozy L'Americain, cum a fost supranumit presedintele francez pentru evidenta admiratie pe care o poarta SUA. Sarkozy urmeaza sa faca saptamana viitoare o vizita in Statele Unite, unde, pe 7 noiembrie, va rosti un discurs in fata Congresului ca semn al reconcilierii americano-franceze dupa tensiunile generate de invazia Irakului.

Era, asadar, important ca americanii sa isi faca o impresie buna despre noul locatar de la Elysee, dupa ce, acum cativa ani, dadeau foc masinilor frantuzesti si varsau vinurile frantuzesti la rigola. In schimb, ca de atatea ori cand a venit vorba in public despre, de acum, fosta sotie Cecilia, Sarko si-a iesit din pepeni. La un moment dat, reporterul Lesley Stahl il intreaba: "De cand suntem aici (interviul se desfasoara la Elysee) apar zilnic stiri despre sotia dumneavoastra. Ce se intampla?".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.