Hu Bin, director al companiei Shanghai Zhongzhou International Holding Group, a cumparat 40.000 de mp din "The World"

Un important om de afaceri chinez a cumparat o insula artificiala in Dubai, pentru care a platit suma de 28 milioane de dolari. Insula poarta numele Shanghai si face parte din complexul "The World", care cuprinde 300 de insule ce configureaza harta lumii.

Proprietarul, Hu Bin, este hotarat sa mai cheltuiasca intre 1,2 si 1,5 miliarde de yuani in viitorii trei ani pentru a construi hoteluri si vile si sa-si transforme noua proprietate intr-o statiune turistica.

Magnatul Hu Bin, director si promotor al Shanghai Zhongzhou International Hol­ding Group, vrea ca pe in­su­la lui, de 40.000 de metri patrati, sa construiasca in primul rand canale si cladiri care sa contribuie la crearea unui aspect similar cu zone de marca din orasul Shanghai din China. Nu vor lipsi Raul Huangpu - creat artificial - si cartierele financiare Bund si Lujiazui.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.