O revolta la o colonie penitenciara pentru minori din Kirovrag, Rusia s-a inregistrat in cursul noptii de marti spre miercuri, iar incidentul s-a soldat cu doi morti si 13 raniti, informeaza NewsIn.

Un detinut a fost ucis in timp ce incerca sa evadeze, iar un politist a murit la spital din cauza ranilor grave, a anuntat purtatorul de cuvant al departamentului regional al Serviciului federal de aplicare a pedepselor.
Potrivit purtatorului de cuvant, incidentele s-au soldat cu cinci raniti in randul gardienilor si opt raniti in randul detinutilor. Persoanele ranite au necesitat spitalizare, noteaza NewsIn.

Incidentele s-au inregistrat in colonia penitenciara numarul doi din Kirovgrad. Persoanele incarcerate au incendiat o veche cladire administrativa, iar focul a fost stins abia spre dimineata.

Administratia coloniei penitenciare a reusit sa-i calmeze pe detinuti, iar situatia este acum sub control, potrivit Interfax.

Motivul revoltei si numarul persoanelor care au participat la ea, nu sunt cunoscute inca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.