Liderul sectei poligamilor din U.S.A., a fost acuzat ca a fost complice la viol si pentru ca a obligat o fata de 14 ani sa se casatoreasca cu varul sau mai in varsta, informeaza BBC News.

Judecatorii din Utah, America, l-au acuzat pe Warren Jeffs, auto-proclamat Profetul mormonilor, ca ar fi incurajat o tanara fata sa aiba relatii sexuale impotriva vointei sale, cu un barbat mult mai in varsta decat ea, chiar sub amenintarea ca va arde in iad daca nu va face acest lucru.

Victima a declarat ca a fost intr-o criza de disperare in momentul in care a aflat ca ar trebui sa se casatoreasca cu Allen Steed si ca a fost incurajata sa il sarute. „Singurul lucru pe care mi-l doream era sa mor”, a spus fata, juratilor. Victima, acum in varsta de 21 de ani, a dezvaluit de asemenea ca a vrut sa se sinucida in acele momente.

Astfel, Warren Jeffs, liderul sectei mormonilor din America, va fi nevoit sa faca inchisoare pentru mai multi ani, in urma acuzatiilor curtii, dupa ce timp de doi ani a reusit sa scape de autoritatile americane.
Jeffs se afla in custodia politiei americane din 2006, cand a fost arestat in Nevada dupa ce s-a ascuns pentru mai mult timp si s-a aflat pe lista FBI a celor mai cautati 10 oameni.

In prezent, liderul mormonilor si propovaduitorul poligamiei in S.U.A., este acuzat pentru incest si pentru fortarea unor minore de a se casatori cu barbati mai in varsta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.