O tanara negresa a fost sechestrata si torturata de sase albi in USA. Victima era o fosta iubita a unuia dintre agresori.

Cazul a fost raportat intr-o mica localitate din West Virginia, Big Creek, unde tanara a fost rapita, torturata si umilita sexual de un grup de sase albi. Iar acest cosmar a durat o saptamana, informeaza cotidianul italian Corriere della sera.

Victima a povestit politiei care a reusit sa o salveze sambata datorita unui telefon anonim, detalii despre oribila ei detentie. In timpul experientei sale traumatizante, Megan Williams, de 20 anni a fost torturata pana la sange, starnsa de gat cu o funie, obligata sa bea apa din toaleta sa manance fecale de caine, abuzata sexual si insultata in permanenta cu epitete rasiale, informeaza BBC News.

„Cum e posibil ca niste fiinte umane sa poata face ceea ce au facut ei fiicei mele? Eu nu am stiut ca pot exista astfel de oameni in lume”, a declarat mama lui Megan Williams.

Cei sase rapitori au intre 20 si 49 de ani si au toti antecedente penale, pentru un total de 108 acuzatii, scrie cotidianul italian.

In prezent, agresorii se afla in arestul politiei, iar procurorii au ales sa nu ii acuze pe acestia doar de rasism, pentru ca aceasta ar duce doar la o penalizare de 10 ani. Acestia vor fi astfel acuzati pentru rapire, fapta care se pedepseste cu inchisoare pe viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.