La New York se comemoreaza victimele care au murit in urma atacurilor teroriste asupra World Trade Center, in urma cu 6 ani, la 11 septembrie 2001.

Ofiteri de politie, pompieri, si alti oameni care au contribuit la salvarea posibileleor victime ale atentatului, vor citi astazi numele celor 2, 749 de oameni carea au murit la World Trade Center si in avioanele deturnate de teroristi. Vor fi patru momente de tacere ce vor marca monentul in carea fiecare avion s-a izbit de turn, si fiecare moment in care cele doua turnuri au cazut. La ora 8:46 a.m.(ora locala a U.S.A.), se vor auzi clopote in tot orasul New York, ce vor marca momentul in care primul avion s-a izbit de turnurile gemene. Doua unde luminoase se vor aprinde in noapte, pentru a aminti arhitectura turnurilor gemene, simbol al Americi, distrus de catre teroristi.

Moartea celor 184 de persoane care au murit la Pentagon va fi de asemenea onorata prin sunetul unui clopot care se va auzi pentru fiecare victima in parte, informeaza cotidianul american online USA Today.

Pe aceeasi pagina de internet, si-au postat comentariile mai multi americani care au dorit sa marcheze ziua de 11 septembrie.

„Ne vom trezi cu totii in aceasta dimineata si ne vom aminti ce am facut in aceeasi zi acum sase ani. Ma voi gandi la toti supravietuitorii si la familiile lor, intreaga zi. Dumnezeu sa binecuvanteze America pentru totdeauna!”

„Sa ne amintim pierderile noastre si sa mergem mai departe. Viata este viitorul, si nu trecutul”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.