Fostul senator si star hollywoodian Fred Thompson si-a anuntat candidatura la presedintia Statelor Unite din partea partidului republican.
Thompson devine al noualea candidat la nominalizarea GOP, iar intrarea sa in cursa este privita de observatori ca o provocare pentru favoritii Rudolph Giuliani, Mitt Romney si John McCain.

Thompson are cateva avantaje care l-ar putea face un contracandidat redutabil. Este deja o figura cunoscuta, fiind un actor cu o vizibilitate relativ buna. A jucat roluri de presedinte, senator, director CIA sau director de aeroport in filme de succes precum "Vanatoarea lui Octombrie Rosu", "In bataia pustii" sau "Die Hard 2". In ultimul timp, a jucat rolul procurorului districtual Arthur Branch in popularul serial "Lege si Ordine". Fiind actor si republican, asocierea cu un alt actor devenit presedinte, Ronald Reagan, este inevitabila. si sa fii asociat cu Reagan este intotdeauna un avantaj major daca esti candidat republican.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.