Presedintele polonez Lech Kaczynski a fost externat luni din spital, dupa ce a fost supus unei serii de teste in legatura cu o puternica infectie virala, informeaza Rompres.
Lech Kaczynski, 58 de ani, a fost transportat ieri dimineata la un spital militar din Varsovia, dupa ce a suferit un puseu accentuat de febra in timpul noptii si a acuzat o stare de slabiciune generala, a declarat medicul sau personal, Wojciech Lubinski, in cadrul unei conferinte de presa. In imaginile difuzate dupa-amiaza, in direct, de postul de televiziune TVN24 putea fi vazut un presedinte robust care a parasit spitalul si s-a urcat intr-un autoturism BMW negru. Un purtator de cuvant al presedintiei poloneze, Aneta Czarnecka, a confirmat ca presedintele a fost externat dupa ce starea sa generala s-a imbunatatit, insa nu a putut furniza alte detalii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.