Trei adolescenti americani au fost executati de o banda de necunoscuti. Crima a avut loc langa zidul unei scoli, unde victimele au fost obligate sa ingenuncheze iar apoi au fost impuscate.

O tanara, colega a celor trei, a fost grav ranita de atacatori. Cei trei liceeni au fost executati chiar langa zidul scolii Newark, unde invatau. In momentul incidentului, tinerii, impreuna cu o colega, ascultau muzica intr-o parcare de langa scoala. Ei au fost atacati din senin de cativa indivizi inarmati. Agresorii au impuscat-o mai intai pe tanara si au abandonat-o pe o alee, iar apoi i-au obligat pe cei trei baieti sa ingenuncheze langa zid unde i-au impuscat in cap.

“Sunt socat. Este uimitor, pentru ca acesta fata era foarte ambitioasa si stia ce vrea de la viata. Se pregatea sa mearga la colegiu”, a spus cu durere unchiul fetei, John Mcclain. Mama unuia dintre baieti a declarat ca fiul ei “voia sa fie preot. Asta voia sa faca. A luptat mereu pentru dreptate”.

Atacatorii au disparut apoi fara urma. Politistii nu au, deocamdata, niciun indiciu, insa banuiesc ca ucigasii sunt membrii unei bande de traficanti de droguri.

Zona din jurul scolii este cunosctuta drept una dintre cele mai rau famate din Newark.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.