Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, isi va petrece vacanta de vara in statiunea americana Wolfeboro, a dezvaluit ieri cotidianul "Boston Globe".

Primarul localitatii, David Owen, a declarat ca mai multi responsabili din cadrul politiei locale s-au intalnit cu reprezentantii Secrete Service pentru a pregati vizita liderului de la Elysee, care ar fi in statiune in urmatoarele zile.

La randul sau, purtatorul de cuvant la Secret Service, Kim Bruce, a confirmat ca Sarkozy va veni in Statele Unite, dar a refuzat sa precizeze cand si unde va sta.

Jurnalistii de la AFP au mers insa la Wolfeboro - un orasel cu doar 6.000 de locuitori, situat pe malul lacului Winnipesaukee (statul New Hampshire, in nord-estul SUA) - si au descoperit mai multe indicii care i-au convins ca acesta este locul ales de presedintele francez pentru a se relaxa timp de circa doua saptamani.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.