Printul Charles si-a invitat la nunta unele dintre fostele iubite. Mireasa, Camilla Parker-Bowles, pare sa nu acorde insa prea mare importanta situatiei, fiind preocupata de apropiata ceremonie, pe care o considera saracacioasa.

Mostenitorul coroanei britanice a decis sa rupa regulile stricte ale protocolului regal, invitand la apropiata sa casatorie cu Camilla Parker-Bowles cateva dintre fostele sale amante. Astfel, printre fostele iubite invitate se afla si prima logodnica a lui Charles, chilianca Lucia Santa Cruz (foto sus). Cei doi s-au cunoscut la Universitatea Cambridge, insa Santa Cruz s-a cunoscut in acele vremuri si cu actuala iubita a lui Charles, pe atunci Camilla Shand. Legatura dintre chilianca si printul mostenitor este inca foarte stransa, acesta fiind nasul primului copil al fostei iubite.

LADY... JANE

La ceremonie a fost invitata si cea care a fost considerata multa vreme de britanici drept o foarte posibila viitoare regina a Marii Britanii - a relatat cotidianul argentinian La Nacion. Este vorba de fiica ducelui de Wellington - Lady Jane Wellesley. De-a lungul anilor, Charles si Lady Jane au avut o relatie extrem de discreta.

PRIMA CERERE-N CASATORIE

Lista fostelor iubite pe care Charles le vrea alaturi la nunta lui o include si pe prima femeie care a fost ceruta de nevasta de mostenitorul tronului britanic - aristocrata Amanda Knatchbull. Dar n-a fost uitata nici Sabrina Guinness, o alta ex-amanta princiara, nimeni alta decat fiica celebrei familii Guinness, fondatoarea marcii de bere cu acelasi nume.

UNU SI UNU

Charles si-a ales cativa amici intimi din lumea showbiz-ului pe care ii vrea alaturi de el in ziua cea mare a casatoriei cu amanta sa de-o viata Camilla Parker-Bowles. Este vorba de actorul Stephen Fry, actrita Joanna Lumley si Rowan Atkinson, nimeni altul decat binecunoscutul personaj "Mr. Bean". La nunta ar mai fi invitati - scrie tabloidul britanic Daily Mail - cantaretul Elton John, fosta Spice Girls Geri Halliwell si premierul Tony Blair impreuna cu sotia sa Cherie Booth. De la ceremonie vor lipsi, insa, regina Elisabeta a II-a si sotul sau printul Philip si, se pare, inclusiv fratii lui Charles - Andrew, Anne si Edward.

CAMILLA, NEMULTUMITA

Camilla, viitoarea mireasa a lui Charles, s-a aratat extrem de nemultumita de ceremonia "saracacioasa". Astfel, ea s-a declarat foarte preocupata de lipsa luxului si a confortului din sala "Ascott" a Registrului Civil de la Windsor, locatia unde se va celebra cununia civila. Camilla a catalogat locul respectiv drept "auster, foarte inghesuit si lipsit de orice fel de eleganta". Nici nu e de mirare: pentru rezervarea acestei sali, viitorul ei sot a scos din buzunar o suma cu adevarat "princiara": 500 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.