Tinerii din Marea Britanie, cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani, au, in medie, 50 de prieteni, iar pe o treime dintre acestia nu i-au cunoscut personal, ci numai prin intermediul internetului, arata un studiu realizat de MTV si Microsoft, informeaza Brandrepublic.com.

Un numar de 16 dintre cei 50 de prieteni ai tinerilor din Marea Britanie sunt prieteni virtuali, indica studiul. Acesta mai arata ca tinerii britanici au, in medie, 86 de contacte pe serviciile de mesagerie instant si 83 pe platforma online MySpace.

Tinerii prefera totusi comunicarea directa, de la persoana la persoana, in proportie de 53%, mai arata studiul, 23% dintre tinerii intervievati prefera sa comunice prin mesaje pe telefon sau pe calculator, iar 2% prin retelele sociale.

In clasamentul activitatilor preferate de tinerii din Marea Britanie, potrivit studiului, pe primele locuri, se afla ascultatul muzicii, privitul la televizor, urmaritul filmelor pe DVD si petrecerea timpului cu prietenii. Navigarea pe internet se claseaza pe locul noua.

Studiul a fost realizat de firma de cercetare Sadek Wynberg Millward Brown la comanda companiilor Microsoft si MTV, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.