Ahmad Jibril, cunoscut lider al Frontului national pentru eliberarea Palestinei- Comandamentul General, a declarat ca defunctul lider palestinian Yasser Arafat a murit de SIDA, relateaza Rompres.
Jibril a facut declaratia intr-un interviu acordat joi postului de televiziune libanez Al-Manar, apartinand miscarii siite Hezbollah, transmite Israel Today.

In interviul pentru Al-Manar, Jibril a relatat despre o discutie dura cu actualul presedinte al Autoritatii Nationale Palestiniene (ANP), Mahmud Abbas, cel care i-a succedat luiArafat in functie, in cursul careia a incercat sa afle care este stadiul anchetei referitoare la cauzele mortii lui Arafat. 'In urma mortii fostului premier libanez Rafic Hariri s-a declansat un adevarat scandal la scara planetara, moartea lui Arafat nu mai intereseaza pe nimeni', a afirmat, in declaratia sa incendiara, Ahmad Jibril.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.