Presedintele palestinian Mahmoud Abbas l-a demis ieri pe seful Garzii Prezidentiale, acuzat pentru deruta serviciilor de securitate din Gaza in fata islamistilor Hamas, a anuntat un inalt responsabil palestinian, citat de AFP.
Abbas l-a demis pe generalul Misbah Al-Bheisi, adjunctul acestuia, colonelul Ziyad Joudeh, si seful unei unitati de elita a serviciilor de securitate, colonelul Manar Mohammad, a declarat oficialul, exprimandu-se sub acoperirea anonimatului, informeaza Newsin.

Cei trei au fost criticati de o comisie de ancheta infiintata de Abbas pentru a face lumina asupra esecurilor serviciilor de securitate puse pe fuga de Hamas, care a preluat controlul asupra Fasiei Gaza la 15 iunie.
Celor trei li se reproseaza in special ca au abandonat fara lupta cartierul general al Autoritatii Palestiniene din Gaza combatantilor Hamas, potrivit oficialului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.