Printul William a implinit, ieri, 25 de ani, ocazie cu care a devenit ceva mai bogat, avand acces la o parte din mostenirea pe care i-a lasat-o mama sa, Printesa Diana.

Aniversarea nu a fost marcata de niciun eveniment special. Printul si-a petrecut mare parte din ziua de nastere antrenandu-se la centrul militar de la Lulworth din Dorset, releva AFP.

Suma de bani la care Printul William are acces incepand de ieri este estimata de experti ca fiind cuprinsa intre 360.705 si 444.846 de euro anual.

Cum William s-a despartit recent de iubita cu care multi il vedeau deja casatorit, el a redevenit unul dintre cei mai ravniti burlaci ai planetei, iar faptul ca este si mai bogat nu poate decat sa sporeasca interesul tinerelor dornice sa parvina. Biroul tatalui sau - Printul Charles - nu a comentat insa subiectul referitor la suma de bani care ii va reveni lui William.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.