Un atentat sinucigas cu bomba a ucis, ieri-dimineata, 35 de politisti afgani in centrul Kabulului. Bomba a fost detonata de purtatorul ei in apropierea comisariatului central de politie din capitala afgana in momentul in care politistii urcau in masini pentru a ajunge in sectoarele de activitate.
Talibanii au precizat, telefonic, ca unul dintre ai lor a reusit sa patrunda cu incarcatura exploziva in chiar una dintre masinile de politie care au fost distruse de explozie. "Este un atentat-sinucigas perfect reusit", s-a felicitat prin satelit un comandant taliban. "Proiectam alte atentate care vor fi incununate cu succes pe viitor", a promis telefonic molahul Hayatullah Khan.

In ultimele trei zile, la Kabul s-au comis cinci atentate-sinucigase. Talibanii au revendicat insa o serie mult mai lunga, derulata in ultima vreme pe teritoriul Afganistanului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.