Saptamanalul francez Le Journal du Dimanche (JDD), apartinand trustului Lagardere, a renuntat la publicarea unui articol care arata ca Cecilia Sarkozy, sotia presedintelui ales al Frantei, nu a votat in al doilea tur de scrutin al prezidentialelor.
Potrivit site-ului informativ Rue89, citat de Mediafax, apropiati ai lui Nicolas Sarkozy au intervenit, in acest sens, pe langa patronul trustului de presa, Arnaud Lagardere. Informatia a fost dezmintita de Franck Louvrier, directorul pentru comunicare al lui Nicolas Sarkozy. Opozitia socialista a denuntat, in timpul campaniei electorale, legaturile dintre Nicolas Sarkozy si patronii unor trusturi de presa, printre care si Arnaud Lagardere. Potrivit Rue89, "in cursul anchetei, jurnalistii de la JDD au descoperit, prin consultarea registrului public al sectiei de votare, ca Cecilia Sarkozy nu a votat".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.