Deborah Jeane Palfrey (foto) s-a decis sa faca publice numele clientilor ei. Inainte sa spuna cine a beneficiat de nurii angajatelor sale, matroana a marturisit ca printre clientii ei se numara personaje "din cele mai inalte cercuri ale puterii" si le cere acestora sa-i vina in ajutor in timpul procesului.

Ea si-a administrat afacerea care indeplineste fanteziile sexuale ale clientilor sai cu foarte mare grija, intotdeauna la marginea legii. Pentru aceasta, a terminat chiar si o scoala de Drept.

Cea care a fost poreclita "Madam D.C." avea 130 de fete in custodia sa, cu varste cuprinse intre 23 si 55 de ani, toate fiind angajate cu contracte clare, in care li se solicita sa nu depaseasca limitele legii in satisfacerea clientilor care plateau mai mult de 300 de dolari pe ora. Afacerea a durat 13 ani, pana cand Deborah a fost acuzata ca administeaza o retea de prostitutie de lux.

Acum, in loc sa-si protejeze clientii, "Madam D.C." a decis sa-i deconspire, ca sa se apere. Inarmata cu peste 20 de kilograme de casete cu inregistrari telefonice, cu nume a "mii si mii" de clienti, Deborah promite ca se vor pronunta numele celor mai puternici oameni din Statele Unite ale Americii.

Cariere distruse

Matroana spera ca anuntul sau va mobiliza o serie de martori care, "cu musca pe caciula", ii vor sari in ajutor. Insa strategia sa are si o parte mai putin avantajoasa: ea va determina prabusirea multor cariere din faimosul Washington.

Astfel, Randall L. Tobias, adjunctul secretarului de stat in administratia Bush, a demisionat saptamana trecuta dupa ce a aflat de la o televiziune americana ca este pe lista celor care au utilizat serviciile firmei lui Palfrey, desi numai "pentru un simplu masaj".

Tobias a declarat pentru acelasi post de televiziune ca nu a beneficiat de serviciile sexuale ale fetelor lui Palfrey. Pe aceeasi "lista neagra" se mai afla si Karl Rove, unul dintre cei mai importanti consilieri ai presedintelui Bush, care se pare ca a si fost fotografiat intr-o ipostaza compromitatoare, precum si specialistul in strategii militare, Harlan K. Ullman. In urma cu doua saptamani, Palfrey declara ca Ullman, creatorul strategiei de lupta "soc si groaza", era unul dintre "clientii casei". Intrebat daca este adevarat, Ullman a afirmat ca "este sub demnitatea mea sa comentez".

Intr-o conferinta de presa pe care a tinut-o saptamana aceasta, Palfrey a declarat ca ii pare rau de Tobias, care are 65 de ani si este tata a patru copii. Insa faptul ca el a insistat ca nu s-a intamplat nimic ilegal demonstreaza ca nici ea nu presteaza servicii ilegale si din aceasta cauza isi invoca "beneficiarii" care sa-i intareasca afirmatiile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.