Niciun weekend fara Vladimir Voronin! Saptamana trecuta, presedintele vecinilor de peste Prut tuna si fulgera impotriva conducerii de la Bucuresti, care, zicea el, nu respecta drepturile celor 10 milioane de "moldoveni" care traiesc in Romania.
Acum el ne acuza ca de "15 ani" impunem Moldovei "standarde romanesti". "Atitudinea jignitoare a Romaniei fata de Moldova a continuat in toata aceasta perioada", a lansat Voronin. "Iar cand ne revoltam, ni se spune - cum indrazniti!?", a precizat seful statului moldovean. "Vrem sa fim stapani in propria noastra casa. Cine ne va impiedica va primi o reactie adecvata", a avertizat liderul de la Chisinau. Analistii locali au calificat vorbele presedintelui drept o actiune de piar, menita sa ascunda adevaratele intentii ale lui Voronin - "reunificarea Moldovei" ca unica sansa de a intra in istorie ca "Vlad-unificatorul".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.