Inca un pic si "tarul" de la Kremlin isi schimba identitatea. in martie anul viitor au loc alegeri prezidentiale. Actualul locatar al fortaretei din centrul Moscovei, Vladimir Putin, pleaca. Asa a promis.
Asa va afirma si astazi la prima lui "mare conferinta" de presa. in fata celor peste 1.200 de ziaristi acreditati, presedintele Rusiei va citi "testamentul" sau politic. Asa se poarta la case mari. Va schita viitorul politic al statului, de la A la Z. Inevitabil, va vorbi de succesor. Targul spune ca Putin a decis pe mana cui lasa Rusia: dintre vicepremierul Serghei Ivanov (foto stanga) si prim vicepremierul Dmitri Medvedev (foto mijloc), tot el adjunct la Gazprom, a pariat pe ultimul. Trimis la Davos sa convinga lumea cat de minunata si intelegatoare este Rusie, Medvedev a facut o impresie buna. intors acasa, el si-a incropit deja un staff electoral. Toti juristi, ei vor forma baza viitoarei echipe care-l va ajuta pe Medvedev sa urce mai usor spre Kremlin. Pentru ca lupta va fi dura, unde arma compromiterii va juca rolul cuvenit.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.