22 ianuarie este cea mai trista zi a anului, anunta "The Dialy Mail". Daca in aceasta zi va simtiti doborat, amarat si fara chef, ganditi-va ca "mai rau nu se poate", recomanda ziarul. Cine a proclamat 22 ianuarie cea mai rea zi a anului ? Psihologii. Iar vinovate de depresia care pune stapanire pe omenire sunt notele de plata pentru perioada de sarbatori, esuarea planurilor pentru noul an, timpul urat de afara.

Pentru depistarea acestei zile nenorocite, a fost inventata o formula speciala de calcul, bazata de sase factori, esentiali pentru o persoana de pregatire medie. E vorba de capriciile atmosferice, datorii, numarul zilelor care au trecut de la sarbatori, numarul zilelor trecute de la spulberarea sperantelor, sentimentul ca se impune o schimbare si absenta unui sprijin. Influenta acestor factori se intensifica, de regula, in 22 ianuarie. Iar daca data pica intr-o luni, este si mai grav. Pentru ca prima zi a saptamanii este, pentru numerosi, cea mai grea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.