Al treilea mostenitor in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, printul Harry, ar putrea fi trimis curand in Irak cu regimentul sau, anunta ieri tabloidul "New of the World".
O informatie confirmata, oarecum, de ministerul britanic al apararii, care a recunoscut existanta unui plan de dislocare in zona respectiva de conflict a regimentului "Blues and Royals", din care face parte fiul cel mic al printului Charles. Dar, a precizat institutia mentionata, "deocamdata, nu exista nicio decizie concreta in acest sens".

Potrivit "New of the World", Harry va urma un curs special de pregatire, unde va primi inclusiv notiuni de limba araba, ultima etapa inaintea deplasarii in Irak, unde armata britanica numara deja 7.000 de oameni. "Chiar daca regimentul lui a fost selectionat pentru o astfel de misiune, pe teren nu vor pleca toti", au adaugat surse ale ministerului britanic al apararii. "Comandantul unitatii este cel care va stabili daca Harry va pleca sau nu", a subliniat el.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.