Un avion moldovenesc, care venea din Turcia si avea 35 de persoane la bord, s-a prabusit ieri in apropierea orasului irakian Balad, transmite Reuters, citand un comunicat al Ministerului turc de Externe

Potrivit unui bilant oficial intocmit ieri dupa-amiaza, 30 de persoane, majoritatea turci, si-au pierdut viata si alte doua a fost ranite, au anuntat surse de la Ankara. Pe de alta parte, ambasadorul turc in Irak a declarat ca 32 de oameni si-au pierdut viata in urma acestui accident.

Aparatul, un bimotor de tip Antonov 26, putea transporta pana la 48 de pasageri si cinci tone de marfa. Avionul decolase ieri-dimineata de la Adana, sudul Turciei, si avea la bord cinci membri ai echipajului si 30 de pasageri, dintre care 29 de muncitori turci si un cetatean american. Echipajul era format din trei cetateni moldoveni, un ucrainean si un rus.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.