Dupa ce au vazut la televizor executia dictatorului irakian Saddam Hussein, trei copii s-au spanzurat, fie din joaca, fie pentru ca au vrut sa vada ce durere a simtit Saddam. Un baiat de zece ani din Houston, Texas, a urmarit un reportaj televizat despre moartea fostului presedinte irakian, care includea si momentul in care i s-a pus streangul de gat. La o zi dupa ce a vazut reportajul la televizor, baiatul a mimat, in joaca, executia lui Saddam si s-a spanzurat, fiind gasit mort in ajunul Revelionului, in camera sa, avand franghia infasurata in jurul gatului si atarnand de un pat suprapus.

Aceeasi tragedie s-a intamplat si cu o fetita din India si un baiat din Pakistan, care s-au spanzurat si ei dupa ce s-au uitat la executia televizata a fostului lider irakian, dupa cum a relatat postul de televiziune Sky News. Fetita din India, pe care o chema Moon Moon si avea 15 ani, nu s-a spanzurat din joaca, ci pentru ca a devenit depresiva dupa ce a vazut executia lui Saddam, dupa cum a afirmat chiar tatal sau. "Ea a spus ca un patriot a fost spanzurat. Nu am luat-o in serios cand a spus ca vrea sa simta durerea pe care a cunoscut-o Saddam in timp ce era executat", a declarat tatal fetei. El a povestit cum fetita a devenit depresiva dupa ce l-a vazut pe fostul presedinte irakian spanzurat. "Se tot uita la scena spanzurarii si nu a mai mancat nimic sambata si duminica, pentru a protesta impotriva executiei", a spus acesta.

Potrivit aceluiasi post de televiziune, un alt copil de noua ani din Pakistan s-a spanzurat, imitand in joaca executia fostului lider, pe care a vazut-o la televizor. Mushabar Ali, ajutat de sora lui de zece ani, a legat o franghie de un ventilator din tavan si de gatul sau.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.