Mai exact, a fost un moment stanjenitor, penibil, legat de rigorile normelor de protocol. S-a intamplat la receptia oficiala de la Casa Alba, care a dat "gongul de incepere" a sarbatorilor de Craciun. Printre invitati, nume de rasunet din lumea modei, estradei si cinematografiei.
Gazde, presedintele George W. Bush si sotia sa, Laura. Ocazie pentru doamne de a-si etala toaletele, pentru barbati de "a-si clati ochii". Dar, la petrecere au aparut trei femei in rochii nu numai de aceeasi culoare, dar si croiala era mult asemanatoare, daca nu chiar identice. Tinute purtand semnatura Oscar de la Renta si la un pret de 8.500 dolari bucata.

In orice caz, asa sustine postul de televiziune CBS. Una din cele trei era insasi Prima Doamna a Statelor Unite, Laura Bush. Responsabilul cu protocolul Casei Abe, Larisa Boldridge, a declarat, evident incoltita, ca rochiile era toate foarte frumoase. Numai ca incidentul a facut ceva valva. "Conform etichetei, toate trei trebuiau sa laude gustul desavarsit al celeilalte, remarcand totodata ca si-au permis un obiect de o asemenea valoare", a explicat Boldridge. Situatie dintre cele mai neplacute. Prin urmare, Laura Bush a luat singura decizie capabila sa salveze lucrurile. Prima Doamna a Americii a urcat etaj si s-a schimbat. Astfel, in fotografiile oficale Laura Bush apare in doua tinute - una rosie, alta neagra.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.