Discurs cu lacrimi... pentru Geroge Bush - tatal. Fostul presedinte american a izbucnit in plans chiar in timpul unei prelegeri in care isi lauda fiul. Nu pe actualul presedinte, George W. Bush, ci pe guvernatorul de Florida, Jeb Bush.
"Adevarata valoare a unui om se vede atunci cand castiga, dar si cand pierde. In 1994, locuitorii Floridei au decis sa-si realeaga guvernatorul. Le-a atras atentia insa si adversarul infrant, care a aratat nu numai prin cuvinte, ci si prin actiunile sale ca a dat dovada de decenta. Discursul a fost tinut in fata parlamentarilor si a oficialilor din Florida. El s-a declarat foarte mandru de fiul sau, Jeb Bush, care a pierdut alegerile din 1994 si a suportat infrangerea foarte bine. Dupa acest episod, Jeb Bush a infiintat o fundatie caritabila, care s-a implicat in scolarizarea copiilor foarte saraci.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.