Presedintele american George W. Bush a dezmintit, luni, zvonurile potrivit carora tatal sau, fostul presedinte George Bush, i-ar da sfaturi pentru conducerea tarii, dar a recunoscut ca acesta este pentru el “o sursa de inspiratie”, relateaza AFP.
"Ador sa vorbesc cu tata despre lucruri care se discuta de obicei intre tata si fiu, dar nu despre politica", a spus el, pentru Fox News. "Sunt deja destul de ocupat cu politica. Ador sa discut cu un tip pe care il apreciez. Si, in calitate de tata, el este pentru mine o sursa de inspiratie", a subliniat Bush.

"Il iubesc pe tata. Dar el stie ca eu iau decizii in cunostinta de cauza si are incredere in mine. Aflu vesti despre mama si tata cam o data la 15 zile. Imi place sa-i surprind cu un telefon duminica dimineata", s-a confesat Bush. "Bineinteles, sunt ingrijorati pentru mine. Presupun ca dau prea multa atentie ziarelor", a spus el. Relatia tata-fiu dintre fostul presedinte si cel actualul a facut obiectul unor noi speculatii prin publicarea, asteptata astazi, a recomandarilor Grupului de studii pentru Irak, comisie prezidata de fostul secretar de stat James Baker, om de incredere al familiei Bush.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.