Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a infuriat teribil joi seara cind a aflat ca nunta fiului sau cu Camilla Parker Bowles va avea loc la oficiul de stare civila din Windsor, localitate din sudul Angliei unde se afla si palatul regal in care ar fi trebuit sa aiba loc ceremonia.

Sala principala de la oficiul de stare civila poate gazdui circa 120 de invitati, dar este posibil ca printul sa opteze pentru o sala mai mica, in care sa intre maximum 40 de persoane. Suverana britanica considera ca o astfel de ceremonie ar fi "comuna" si total nepotrivita pentru mostenitorul tronului, relateaza "The Sun".

Printul Charles si viitoarea lui mireasa au fost obligati sa faca aceasta schimbare deoarece, pentru ca nunta sa aiba loc chiar la palatul Windsor, ar fi fost nevoie de o autorizatie speciala, care ar fi costat 850 de lire sterline si ar fi trebuit obtinuta tot de la primarie.

Potrivit cotidianului "Daily Telegraph", mostenitorul tronului a renuntat la planul initial, dupa ce a aflat ca, odata obtinuta autorizatia pentru a oficia o cununie la palatul Windsor, timp de trei ani orice cetatean ar fi avut dreptul sa isi faca nunta in acest loc. In conditiile in care palatul Windsor este vizitat de circa un milion de turisti anual, nuntile ar incurca total programul de vizite pentru ca ar fi trebuit inchise publicului anumite camere si sali de bal.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.