Un dezaxat a luat sase eleve ostatice, a impuscat-o mortal pe una dintre ele, apoi si-a tras un glont in cap

O noua tragedie a avut loc miercuri, intr-o scoala americana, cand un individ inarmat a patruns intr-o clasa a unui liceu din Bailey, statul Colorado, a luat ostatice sase eleve, a impuscat-o mortal pe una dintre ele, dupa care s-a sinucis. Evenimentul s-a consemnat la mai putin de 60 de km de Denvers, unde, in aprilie 1999, la Columbine Hight School din Littleton, doi adolescenti au impuscat 12 studenti si un profesor.

Vrand parca sa confirme ca viata bate filmul, evenimentele de miercuri la pranz (seara tarziu, la Bucuresti), din localitatea Bailey, au tinut in tensiune nu numai populatia micului orasel american, ci din intregul stat. in jurul orei 21,00 (ora Romaniei), un individ de circa 30 de ani a intrat in Platte Canyon High School, care are 467 de elevi. A molestat un profesor, dupa care a tras focuri de arma.

Nu se stie cum a putut ajunge nestingherit intr-o clasa, unde a luat ostatice sase eleve si s-a baricadat cu ele la etajul al doilea al cladirii. Cum se intampla in atare cazuri, politia a impus "codul alb", deplasand la fata locului echipe speciale de interventie, asa-numitele unitati de elita SWAT. Specialisti in deminare au controlat scoala, in timp ce elevii ei si ai unui colegiu apropiat, Fitzimmons Midle School (350 elevi), au fost evacuati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.