Un tanar de 25 de ani a omorat, fara sa clipeasca, o liceana si a ranit alti 20. Scena de groaza s-a petrecut la Colegiul Dawson din centrul Montrealului.

Totul s-a intamplat in 30 de minute. Gestul ucigasului, care a fost, intr-un final, "neutralizat" de politie este inexplicabil. "Era ora pranzului cand barbatul de 25 de ani, imbracat din cap pana-n picioare in negru, cu piercing-uri peste tot, s-a dat jos din masina. A scos pusca din portbagajul masinii", povesteste, postului de radio CBS, Zachary, elev la Colegiul Dawson.

Elevii aflati in pauza de masa care au vazut scena au crezut, initial, ca este vorba despre o jucarie. Nimeni nu s-a alarmat. S-au auzit insa primele impuscaturi. "Am sarit in niste boscheti. Parea ca vrea sa omoare cu orice pret", povesteste Zachary. Un profesor de la colegiu il descrie pe ucigas ca avand "o fata rece", este uimit ca "nu a scos niciun cuvant". A durat doar cinci minute pana a venit politia. Intamplator. Fusese sesizata asupra unui traficant de droguri la Dawson.

Criminalul a ajuns in incinta scolii, la cantina plina ochi cu elevi. A avut timp sa o ucida pe Anastasia. Avea 18 ani. Criminalul a fost "neutralizat", dupa cum spun politistii. Elevii, inspaimantati, nu au vazut decat cum un corp neinsufletit, plin de sange, era scos din scoala lor. "Avea catuse la mana si sangele ii siroia din zona abdomenului", povesteste un paznic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.