Revolta Laburista

Cei mai importanti ministri din cabinetul Blair sint decisi sa dea o lovitura de palat si sa-l inlocuiasca pe premierul laburist de la conducerea guvernului.

Greii Partidului Laburist, care indeplinesc si functia de ministri, au decis sa ii ceara premierului Tony Blair, la urmatoarea sedinta de guvern, ce va avea loc in aceasta saptamina, sa-si paraseasca functia, motivul principal fiind acela ca imaginea sa sifonata ar putea avea efecte negative asupra partidului, la urmatoarele alegeri, informeaza cotidianul londonez "The Independent". Blair se afla intr-o situatie aparent fara iesire, mai ales ca a fost parasit de o mare parte dintre ministri, cindva loiali premierului britanic. Partidul Laburist a devansat Partidul Conservator la ultimele trei alegeri, insa de aceasta data sondajele de opinie ii dau ca favoriti pe conservatori.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.