Legea impotriva propa-gandei teroriste este incalcata de musulmanii din Regatul Unit, in virtutea politicii extrem de conciliante a guvernului de la Londra.

Site-urile web britanice deschise unor organizatii teroriste asociate cu al-Qaeda, precum Consiliul Sfintilor Razboinici, posteaza zilnic texte ce glorifica sacrificiul atentatorilor musulmani. "Daca ii ucideti pe civilii nostri, noi ii vom ucide pe civilii vostri", declara Muhamad al-Massari, cetatean britanic de confesiune musulmana, administratorul unui asemenea site.

Liderul grupului islamic Sustinatorii Shariei, Attila Ahmet, sfideaza legea predicind in public, in fata a peste 3.000 de adepti, ca "este legitim sa atacam soldatii si politistii britanici, oficiali guvernamentali si chiar Casa Alba atit timp cit ei ataca populatia din statele musulmane".

Alti lideri musulmani incearca sa disimuleze adevaratul mesaj, aratind doar ca "actul martirajului este adevarat si just" si ca "martirii sint cei care ii sfideaza pe George Bush si Tony Blair".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.