Un camion care transporta 26 de pinguini, acvarii cu pesti exotici si citeva caracatite s-a rasturnat ieri noapte pe o autostrada din Texas, dupa ce soferul a executat o manevra gresita. Unul dintre pinguini a murit pe loc, fiind prins sub o cusca rasturnata, iar alti trei au fost calcati de masinile care nu i-au putut evita. Una dintre caracatite a fost calcata de zece masini consecutiv, dar a supravietuit in mod miraculos, de fiecare data fiindu-i zdrobite doar extremitatile "bratelor".

Toate animalele ranite au fost "internate" intr-o clinica veterinara si numai pestii exotici, al caror acvariu nu s-a spart, au ajuns la Gradina zoologica din Galveston, care era destinatia initiala a calatoriei lor. Aici erau transportati pentru ca Gradina zoologica din Indianapolis a intrat in renovare. Unul dintre pinguini si-a pierdut ambii parinti si a fost "adoptat" de o fetita, Kelly Hodge, care l-a salvat de la moarte, luindu-l in brate si indepartindu-l de locul accidentului, unde ar fi fost calcat de masini. Autoritatile i-au permis sa-l pastreze, in semn de recunostinta pentru grija cu care a intervenit imediat si a salvat cea mai mare parte a pinguinilor, alungindu-i de pe autostrada.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.