Presedintele Bush nu citeste numai Biblia si biografiile romantate ale parintilor Americii, au descoperit jurnalistii de la "New York Times". Intre lecturile preferate ale actualului sef de la Casa Alba a fost descoperit Tom Wolfe, cu o carte purtand titlul "I Am Charlotte Simmons", din asa -numita categorie a "college novels" impregnate de sex.
Nimeni nu stie exact ce l-a fascinat pe presedinte in povestea unei provinciale venite la o universitate din metropola, comenteaza jurnalistii. Scenele de sex intre parteneri imbibati de alcool, lungite pe capitole intregi, pot sa-i trezeasca texanului nostalgii despre anii petrecuti la Yale, in care el insusi gusta din plin aceste placeri. Dar acum, fetele presedintelui sunt la varsta colegiului, si sunt cunoscute pentru inclinatia lor spre petreceri cu consum de alcool. Wolfe, un prieten declarat al sefului de la Casa Alba, le-a raspuns cu umor jurnalistilor daca pasiunea unui om de 58 de ani pentru operele sale nu este nelalocul ei. "Cel care le-a scris are 74 de ani", a spus el. Wolfe a fost si unul dintre autorii preferati ai lui Bush senior, care l-a invitat de mai multe ori sa-si prezinte noile aparitii la Casa Alba, aminteste ziarul american.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.