Inceput sangeros pentru Forta Internationala de Asistenta pentru Securitate in Afganistan!
La mai putin de 24 de ore de la preluarea comenzii asupra sudului tarii, doi militari au fost deja ucisi. Rebelii talibani au organizat o ambuscada in provincia Helmand, din sudul Afganistanului, careia i-au cazut victime patru militari. Doi dintre ei au fost ucisi, unul este dat disparut si un al patrulea este ranit. Toti patru sunt de nationalitate brita-nica, a anuntat Ministerul Apararii de la Londra.

Militarii se aflau intr-o misiune de patrulare, in momentul cand vehiculul cu care se deplasau a fost atacat cu grenade anti-tanc. Incidentul de astazi ridica la opt numarul soldatilor britanici ucisi anul acesta in Afganistan. Luni, in cadrul unei ceremonii organizate la Kandahar, NATO a preluat comandamentul operatiunilor din sudul Afganistanului de la Statele Unite. Printre cele opt tari care compun Forta Internationala de Asistenta pentru Securitate se numara si Romania.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.