Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon, aflat in coma profunda din ianuarie - s-a degradat!
Anuntul a fost facut de purtatorului de cuvant al Spitalului Tel Hashomer din Tel-Aviv, unde fostul premier este spitalizat, in coma, de la sfarsitul lunii mai.

Potrivit oficialului medical, ultimele analize au indicat o degradare a functiilor renale si cerebrale. Ariel Sharon, care a suferit pe 4 ianuarie un atac cerebral puternic, urmat de hemoragie cerebrala, a fost spitalizat pana in 28 mai la un spital din Ierusalim. A fost transferat insa, la cererea fiilor sai, la Spitalul Tel Hashomer din Tel-Aviv. Institutia medicala este specializata in supravegherea si tratarea pacientilor aflati in coma profunda. In varsta de 78 de ani, Ariel Sharon nu s-a trezit niciodata din coma indusa, iar de 6 luni incoace medicii au descris starea sa drept "critica, dar stabila". Sharon a fost declarat oficial in incapacitate de a-si exercita functiile, pe 14 aprilie, dupa 100 de zile de la spitalizare, asa cum cere legislatia israeliana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.