Cativa pasageri ai Airbusului rusesc prabusit in Siberia au supravietuit datorita prezentei de spirit a doua tinere
Aproape 20 de pasageri aflati la bordul avionului Airbus 310, apartinand companiei Sibir, prabusit, duminica, la aterizarea pe aeroportul din Irkutk, au fost salvati gratie prezentei de spirit a unei insotitoare de zbor in varsta de 22 de ani. "M-am rugat: Doamne, fa ca iesirea de siguranta sa nu se blocheze", a povestit insotitoarea de zbor Victoria Zilbertstein in cotidianul "Komsomolskaia Pravda".

"Avionul aterizase deja... Apoi s-a lovit imediat cu partea frontala de sol. socul a fost atat de puternic incat centurile de siguranta s-au rupt ca niste ate, pasagerii au cazut unii peste altii, lumina s-a stins", a povestit Zilbertstein. "Au fost cateva secunde de liniste, apoi am simtit fumul care venea din partea din spate, iar flacarile s-au extins in cabina avionului. S-a produs o panica teribila. Oamenii strigau: Deschideti usa!". Victoria a reusit sa iasa de sub mai multe scaune si bagaje, care cazusera peste ea, si a cautat manerul usii de urgenta de deasupra aripii avionului. "S-a deschis. Toti cei care au avut timp sa sara pana la producerea exploziei au ramas in viata", a povestit stewardesa.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.