Moscova a devenit cel mai scump oras de pe glob, devansand capitalele Coreii de Sud, Seul, si Japoniei, Tokio, reiese din studiul realizat de compania Mercer Human Resource Consulting, care a comparat 144 de aglomerari urbane de pe toate continentele, informeaza luni Rompres.

Pozitia ocupata de Moscova, care a urcat trei locuri fata de anul trecut, se datoreaza cresterii explozive a preturilor imobiliare, in timp ce coborarea orasului Tokio cu doua locuri se explica prin slabirea yenului, afirma expertii.

Studiul are la baza preturile comparative la locuinte, transport, alimente, imbracaminte, petrecerea timpului liber s.a..

Dupa Moscova, cele mai scumpe orase europene sunt Londra (locul 5) si Geneva (locul 7). New York, aflat pe locul 10, ramane orasul cu preturile cele mai mari din America de Nord, urmat de Los Angeles si San Francisco.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.