Un american s-a hotarat sa dea in judecata renumita companie germana DaimlerChrysler,din cauza ca masina pe care tocmai o cumparase, un Mercedes-Benz CLK-GTR, a ramas in pana dupa ce a parcurs doar patru kilometri
Poate ca Mark Johnston nu s-ar fi suparat atat de rau daca n-ar fi platit o avere pe masina, 1,7 milioane de dolari. Johnston, care este proprietarul magazinului "Grand Prix Motors" din Los Angeles, a numit masina "cea mai scumpa epava". El a achizitionat-o in 2003, pentru magazinul sau care vinde modele rare si extrem de scumpe. DaimlerChrysler nu a produs decat cinci exemplare din acest model, iar Johnston miza pe faptul ca va putea revinde masina, cu un profit frumos. Guinness Book sustine, de altfel, ca aceasta este cea mai scumpa masina din lume. Cu toate ca, teoretic, la cei 600 de cai putere ar trebui sa atinga viteza de 200 de kilometri pe ora in mai putin de zece secunde, in practica s-a dovedit ca nu functioneaza.

Johnston s-a enervat cu atat mai mult cu cat defectiunea s-a produs in timpul unui drive-test cu un potential client din Beverly Hills. "Masina aceasta este o opera de arta, dar una care nu functioneaza", a declarat Johnston, adaugand ca va cere daune in instanta producatorului, sperand sa recupereze intreaga suma cheltuita pentru achizitionarea masinii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.