Secretele propriei noastre planeta par a fi responsabile de fenomenul OZN.

OZN - "obiectele zburatoare neidentificate" exista cu adevarat. E concluzia la care a ajuns ministerul britanic al apararii, care a desfasurat cercetari secrete asupra fenomenului. Acesta a fost probat dar cercetarile arata el ar avea cauze naturale si absolut nici o legatura cu creaturile extraterestre.

Ministerul britanic al apararii nu a acordat in public prea mare atentie relatarilor privind "obiectele zburatoare neidentificate" insa, pe ascuns, in anii 90,a cerut unui fost expert pilot sa analizeze atent tot ce s-a raportat in privinta lor.

Studiul a fost tinut secret. Nici macar membrii guvernului nu au stiut despre existenta lui, iar autorul a fost platit cu cea mai mare discretie pentru munca lui, fara ca vreunul dintre colegi sa afle cu ce s-a ocupat.

Cercetarile si concluziile lor au iesit la iveala abia cand doctorul David Clarke, lector la Universitatea din Sheffield, a izbutit sa le obtina, invocand legea accesului la informatiile de interes public.

Au ajuns la concluzia ca aceste lucruri exista, dar ca originea lor nu e extraterestra ci, de fapt, terestra, datorata unor fenomene naturale, precum fulgerele circulare, plasma, vortex-uri, o multime de fenomene naturale cunoscute si necunoscute care au loc mai jos sau mai sus in atmosfera.

David Clarke

David Clarke declara ca studiul e uimitor, dar ca nu exista nici o dovada ca altcineva, de pe alta planeta ar avea vreo legatura cu presupusele farfurii zburatoare.

Mai degraba secretele propriei noastre planeta par a fi responsabile de fenomenul OZN.

"Au ajuns la concluzia ca aceste lucruri exista, dar ca originea lor nu e extraterestra ci, de fapt, terestra, datorata unor fenomene naturale, precum fulgerele circulare, plasma, vortex-uri, o multime de fenomene naturale cunoscute si necunoscute care au loc mai jos sau mai sus in atmosfera."

Plasma, de pilda e un nor electromagnetic, creat, pe durate scurte, in anumte conditii meteo si care poate parea solid, se poate misca extrem de rapid, si chiar ii poate face pe cei care il vad sa aiba stari de voma si pierderi de memorie.

Asa ca adevarul e, si era, undeva, dincolo, dar E.T. n-a avut nimic de-a face cu el.


Despre autor:

Sursa: Bbc.co.uk


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.