La final, marsul, prilejuit de Forumul Social European, a degenerat in ciocniri cu fortele de ordine, iar sute de protestatari au fost arestati.
Manifestantii, printre care si reprezentanti ai grupurilor "Stop Razboiului" si "Greenpeace", au purtat pancarte cu inscriptii care condamnau razboiul Statelor Unite contra Iranului si cereau retragerea rapida a trupelor din Irak.

Pentru a preintampina posibilele acte de violenta au fost mobilizati peste opt mii de politisti si mai multe elicoptere. Magazinele de pe arterele principale au fost inchise, iar soferii nu si-au mai parcat masinile in centrul Atenei, de teama actelor de vandalism. Toate aceste masuri nu au folosit insa la nimic pentru ca sute de manifestanti au devenit violenti.

Demonstrantii au lansat grenade cu bombe lacrimogene asupra bancilor, magazinelor si autovehiculelor fortelor de ordine. Potrivit autoritatilor grecesti, un politist a fost ranit cand masina sa a fost incendiata de un cocteil Molotov, iar sute de manifestanti au fost retinuti.