Bill Gates, cel mai bogat om din lume, se plange ca nu este o fericire sa ai atatia bani si sustine ca ar schimba oricand locul cu oricine ar fi dispus sa faca acest lucru
"As prefera sa nu fiu cel mai bogat om din lume", i-a marturisit proprietarul Microsoft unei ziariste de la CNBC. Averea sa, estimata de revista "Forbes" la 50 de miliarde de dolari (peste 39 de miliarde de euro), nu-i aduce nimic bun, s-a declarat, neconsolat, Bill Gates. "Bogatia te face mai vizibil", admitand totusi ca incearca - si reuseste in mare masura - sa aiba o viata normala, impreuna cu sotia sa Melinda si cei trei copii, Jennifer, Rory si Phoebe. Miliardarul a mai precizat ca lumea il lasa de obicei in pace si rareori i-a fost solicitat un autograf pe strada.

El a mai marturisit ca nu are nicio intentie de a intra vreodata in politica. "Sunt bun in meseria mea", a conchis Bill Gates.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.