La Frankfurt pe Oder, in Germania, a inceput joi un proces care a suscitat un interes enorm in media. In banca acuzatilor s-a aflat, pentru prima zi de audieri, o femeie de 39 de ani care si-a ucis propriii copii, 9 la numar, in decurs de 10 ani. Crimele in serie, cele mai atroce inregistrate in Germania dupa cel de-al doilea razboi mondial, s-au savarsit intre 1988 si 1999. Opinia publica este deopotriva socata si furioasa ca o asemenea oroare a fost descoperita atat de tarziu. Potrivit procurorilor, femeia identificata doar ca Sabine H. a declarat anchetatorilor ca toti copiii au fost ai ei.

Mama criminala nu a putut oferi insa detalii despre modul in care s-au nascut pruncii si nici despre modul in care au murit. A declarat doar ca era singura si mult prea beata ca sa-si aminteasca faptul ca a nascut. Polistii au descoperit scheletele ingropate in nisip, dar si in ghivecele de flori din balconul femeii, pe 2 august anul trecut, la Brandenburg, dupa ce un barbat a reclamat ca a gasit fragmente de oase umane.

Cronica Romana

Sursa: Cronica RomanaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.