Cei care viziteaza zilele acestea Parisul nu au cum sa rateze colectia de vacute, care mai de care mai sofisticata, expusa in cele mai „fierbinti“ zone ale capitalei franceze.
Este un spectacol insolit, oferit de designeri mai mult sau mai putin cunoscuti, ca Chantal Thomass, Ben, Christian Lacroix. In total, 110 vacute au fost scoase in strada si vor putea fi admirate pana pe 16 iunie. Iata si cateva locatii unde le veti gasi cu siguranta: Piata Operei, Forum des Halles, Sain-Germain des Pres, Champs Elysees.

Fiecare artist a primit o sculptura in marime naturala, din fibra de sticla, pe care a "imbracat-o" in functie de inspiratie. Actiunea, intitulata "Vach’Art", are ca scop strangerea de fonduri pentru sponsorizarea a doua organizatii non-profit: Africa Alive, care este implicata in lupta impotriva SIDA si nutritie; Programul Alimentar Mondial, din cadrul ONU.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.