„Bodies... The Exhibition“ este titlul unei inedite expozitii care urmeaza sa fie deschisa la Earls Court Exhibition Centre din Londra si care va reuni 22 de cadavre si 260 de organe sau bucati de trupuri.
Unele dintre exponate prezinta chiar efectele devastatoare ale fumatului si obezitatii asupra corpului uman si sunt conservate printr-o metoda speciala numita "polymer preservation".

Metoda a devenit cunoscuta in urma cu patru ani, cand cercetatorul german Gunther von Hagens a socat printr-o expozitie asemanatoare. In premiera, la Londra vor fi expusi si embrioni conservati. Neobisnuitele "opere de arta" au fost supuse unui proces de plastifiere, in care grasimile si apa din organism au fost inlocuite cu silicon. Expozitia londoneza va ramane deschisa publicului, pana pe 30 iulie. Exponatele vor putea fi vazute, pana la sfarsitul anului, in alte patru expozitii, trei in SUA si una in Mexic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.