Zicala romaneasca „obrazul subtire cu cheltuiala se tine“ se potriveste de minune cu ceea ce se intampla acum in saloanele de frumusete din Japonia.
Potrivit Reuters, aceste locuri, frecventate in special de catre femei, au devenit peste noapte preferatele barbatilor japonezi. Acestia au cheltuit in ultimul an peste 3,4 miliarde de dolari pe tratamente cosmetice, iar incasarile industriei de profil inclina categoric in favoarea saloanelor specializate in servicii pentru barbati. Clientii solicita in special tratamente pentru fata, par, maini si unghii. Makoto Ishikoto este unul dintre zecile de mii de japonezi, care investesc bani si timp in propria frumusete.

"Viata mea s-a schimbat radical", marturiseste Makoto, care a avut curajul sa incerce tratamente, rezervate doamnelor. "Intr-o era noua si barbatii japonezi descopera un nou tip de virilitate", spune Yumi Komura, directorul unui salon de frumusete si initiatorul programului "Revolutia Barbatilor". Programul a atras deja atentia oamenilor de afaceri, a politicienilor, medicilor si chiar a membrilor guvernului japonez.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.