Cei mai multi dintre miliardarii lumii din clasamentul publicatiei "Forbes" sunt nascuti in zodia Fecioarei, ei constituind 12% dintr-un total de 793 de persoane. Mai mult, 70 din 613 cei mai bogati oameni ai lumii, a caror zodie a constituit obiectul unui studiu, isi serbeaza ziua de nastere in intervalul dintre 23 august si 22 septembrie.

In opinia astrologilor, tocmai calitatile proprii persoanelor nascute sub semnul zodiacal respectiv i-au ajutat pe acestia sa prospere in afaceri, potrivit ultimei editii a publicatiei "Forbes", citata de Rompres.

Conform astrologilor, persoanele nascute in aceasta zodie sunt harnice, hotarate, atente la detalii si au o minte analitica, adica exact cam ce-i trebuie unui om de afaceri sa se realizeze grandios in viata.

Esential pentru persoanele din zodia Fecioarei e obtinerea rezultatului maxim in activitatea pe care o practica si nu doar acumularea banilor. Ele sunt fericite atunci cand pot sa faca ceea ce le place si stiu mai bine, iar rezultatele muncii lor sunt utile si altora, nu numai lor.

Cea mai bogata Fecioara de pe lista "Forbes" este investitorul american Warren Buffet, pe pozitia secunda in clasamentul respectiv.

Cei nascuti in alte zodii n-ar trebui sa cada in depresie din pricina acestei "nesanse", pentru ca lista "Forbes" contine nume de miliardari nascuti si sub alte semne zodiacale. Bunaoara, 8% dintre miliardarii "Forbes" sunt Berbeci. In aceasta zodie agresiva sunt nascuti Steve Ballmer de la Microsoft si fondatorul IKEA, Ingvar Kamprad.

Oprah Winfrey este cea mai sclipitoare reprezentanta a Varsatorilor idealisti, acestia constituind circa 8% dintre miliardarii "Forbes", in timp ce cel mai bogat om al lumii, Bill Gates, este nascut in zodia Scorpionului. Dupa cum afirma astrologul Michael Lutin, "scorpionii sunt niste oameni de succes, deoarece isi folosesc la capacitate maxima sarmul pentru a vinde orice. Scopul Scorpionului e sa faca ce vrea el, indiferent de dorinta celor din jur. De exemplu, Windows. Oamenii urasc acest sistem, insa oricum il cumpara".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.